Kaffekværnen

Dato og tid er 21 jan 2022 01:01

Alle tider er UTC + 1 time [DST ]
Skriv nyt emne Svar på emne  [ 1 indlæg ] 
Forfatter besked
 Titel: OBS! Bakkens lukkedag er ændret til 2. september
Indlæg: 21 aug 2012 11:25 
Offline

Tilmeldt: 05 nov 2010 18:02
Indlæg: 103
OBS! Bakkens lukkedag er ændret til 2. september

Bakken har søgt om og fået tilladelse til at forlænge 2012-sæsonen med to dage. Det betyder, at Bakken også er åben lørdag den 1. og søndag den 2. september.

Udvidelsen af sæsonen giver os en stor udfordring i forhold til motorcykelfolket. Den oprindelige lukkedato er jo for længst lagt ind i mange kalendere.

Derfor håber vi, at I vil hjælpe os med at udbrede budskabet om, at motorcyklisterne ikke skal komme og være med til at lukke Bakken fredag den 31. august, men til gengæld er velkomne søndag den 2. september.

Til gengæld for ulejligheden byder vi på en gratis tur i vores gamle rutschebane på lukkedagen til alle de af jeres medlemmer, der kommer.

Bakkens åbning 2013
Samtidig vil vi benytte lejligheden til at oplyse om, at Bakken i 2013 åbner torsdag den 21. marts.

Ydermere vil vi gerne reklamere lidt for en lille motorcykelfilm, som et TV-hold lavede i forbindelse med Bakkens åbning i år. Filmen kan ses på BakkenTV på YouTube:http://www.youtube.com/watch?v=nq-YtYHIB6o. I kan frit linke til filmen eller indlejre den på jeres hjemmeside, hvis I ønsker det.

Til sidst vil vi gøre opmærksom på, at vi er interesserede i sjove historier fra tidligere års åbninger/lukninger af Bakken. Ikke mindst er vi interesseret i at få stadfæstet, hvornår traditionen med motorcykeloptoget fra Nørrebro egentlig startede. Vi mener, at det var Bjørn Andersen, der tog initiativ til optoget i 1965, men vi har hørt forlydender om, at traditionen faktisk startede endnu tidligere.

Vi hører også gerne om motorcyklister, der måtte have deltaget i optoget 10 år, 25 år eller måske endnu flere gange. Eventuelle bidrag bedes sendt til undertegnede på presse@bakken.dk.

PS: Denne mail er sendt til en mailadresse, som vi har fundet på jeres hjemmeside. Vi har så vidt muligt sendt den til formanden, webmaster eller en anden officiel kontaktperson. Skulle vi have sendt denne mail til en forkert person, undskylder vi – men beder venligst om, at du vil have ulejlighed med at returnere mailen og bare skriver ’fejladresseret’ i emne-feltet.

Med venlig hilsen
Jens Peder Tornvig
Informationsmedarbejder
A/S Dyrehavsbakken
tlf. 31 50 24 29

_________________

Hilsen Michael


Top
 Profil Send email  
 
Vis indlæg fra foregående:  Sorter efter  
Skriv nyt emne Svar på emne  [ 1 indlæg ] 

Alle tider er UTC + 1 time [DST ]


Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen tilmeldte og 1 gæst


Du kan ikke skrive nye emner
Du kan ikke besvare emner
Du kan ikke redigere dine indlæg
Du kan ikke slette dine indlæg
Du kan ikke vedhæfte filer

Søg efter:
Hop til:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Danish translation by Olympus DK Team
phpBB Appliance - Powered by TurnKey Linux